Oude Bennekomseweg 1, 6717 LM Ede

Home » Over Nikki

Over Nikki

De chiropractor: Nikki Robinson

Wilt u werken aan een optimale gezondheid? Dan bent u bij chiropractor Nikki Robinson uit Ede in goede handen. Nikki hecht veel waarde aan een open en veilige benadering van zorg, waarbij uw welzijn altijd voorop staat. Haar persoonlijke en eerlijke aanpak is wat haar als chiropractor onderscheidt: ze heeft oprechte interesse in mensen en hun verhalen, en creëert een veilige en ontspannen sfeer.

“Ik vind het belangrijk om transparant te zijn over wat ik kan bieden, zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten en we op basis van vertrouwen kunnen werken. Mijn doel is om patiënten te helpen en samen vooruitgang te boeken. Dit staat altijd centraal.”

Biografie

Nikki Robinson is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Voordat ze naar Ede kwam, woonde ze 8 jaar in Engeland, waar ze de opleiding Chiropractie aan het AECC in Bournemouth voltooide. Als vers afgestudeerde in 2010 werd het tijd voor alweer een nieuwe overzeese stap: Nederland. Ze verhuisde in oktober 2010 naar Ede en ging – na een maand intensieve Nederlandse les – in november aan de slag als chiropractor.

En hoe vergaat het Nikki nu, ruim 12,5 jaar later? Haar eigen praktijk, Chiropractie Robinson, laat het zien: de passie voor haar vak is nog steeds aan de orde van de dag! Door middel van bijscholing in nieuwe technieken blijft ze hands-on bijleren en up-to-date op het gebied van manipulaties, revalidatie en oefeningen. Nikki heeft een speciale interesse in baby’s en zwangeren en volgde hier specifieke scholing voor.